Відео-лекторій

«Енергозбереження задля майбутнього»
Європейський тиждень сталої енергетики - це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді до святкувань  долучаються сотні учасників – як прості громадяни, так і організації, інституції. Тиждень сталої енергетики є частиною кампанії ЄС, спрямована на збільшення джерел відновлюваної енергетики та покращення енергоефективності.
В рамках Тижня на національному та регіональному рівні відбуваються різноманітні заходи за участю урядових структур, екологічних організацій, проектів ЄС, приватних компаній, що втілюють екологічні ініціативи, тощо.
 У 2011 році Україна вперше долучилась до Тижня сталої енергетики. 11-15 квітня в містах Києві, Львові, Полтаві та Ковелі відбулись події, що популяризували відновлювані джерела енергії та закликали українців до відповідального споживання енергії.
Наша музично-театральна бібліотека також долучилася до цієї ініціативи і провела масовий захід: відео-лекторій: «Енергозбереження задля майбутнього». 

У заході взяли участь учні 2-3-х класів 
літнього пришкільного табору ліцею № 25.


Відео-лекторій провела головний бібліотекар
Груздова Людмила. 


На початку заходу діти дізналися історію свята. Також бібліотекар провела з дітьми бесіду про джерела енергії.
 Крім того, учасники відео-лекторію переглянули цікаві відео з серії: « Абетка енергоефективності» та мультфільм: «Енергозбереження в школі та вдома».



Цей захід був цікавим та корисним для дітей. Адже вони дізналися багато нового для себе.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІКТОР КОСЕНКО - ОСНОВОПОЛОЖНИК УКРАЇНСЬКОЇ ФОРТЕПІАННОЇ Й КАМЕРНОЇ МУЗИКИ!

ЛЕСЯ ДИЧКО: МУЗИКА, МУЗИКА І ТІЛЬКИ МУЗИКА!

ЦУКЕРКА БАЖАНЬ