Реклама книг у бібліотеці

Шановні користувачі блогу!
До уваги любителів пригодницької літератури!
Пропонуємо вам книгу
 Марини Троян
«Обліковець»!

Джерело
Марина Троян почала свою літературну кар’єру з перемоги у всеукраїнському літературному конкурсі «Вірю в майбутнє твоє, Україно». А вже 2012 року вона вирішила спробувати сили у великій літературі, і на неї, безумовно, чекав успіх. 
За дебютний роман Марина Троян здобула Міжнародну премію імені Олеся Гончара, а за наступний роман «Обліковець», - 
                              ІІ премію «Коронація слова».


Джерело

Про що книга і чи варто її читати? В центрі – історія двох дівчат – Міли і Лейли. Ну і звичайно – постать нематеріального обліковця. Хто такий той дивний обліковець і чому він обрав для опіки 18-річну Мілу? Виявляється, кожна людина отримує ЙОГО, коли їй виповнюється вісімнадцять. У світі нематеріальному обліковці людських душ – найзагадковіші постаті. Їм суворо заборонено втручатися у життя своїх опіканців. Їхня мета – вести облік радощам і жалям. А потім усе переводити у гроші. Навіщо – питання, на яке жоден з обліковців не знає відповіді. А хто такі ті обліковці, ким вони були при житті та чи жили вони взагалі, читач дізнається наприкінці твору. Ким він був не пам’ятає і сам обліковець. Бо у них немає навіть імен, тільки порядкові номери.
Що ж станеться, коли цей світ і світ потойбічний перетнуться і людина зможе побачити свого обліковця? Про це ви дізнаєтеся, коли прочитаєте цю книгу.


Тож пориньте у світ пригод і фантастики!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІКТОР КОСЕНКО - ОСНОВОПОЛОЖНИК УКРАЇНСЬКОЇ ФОРТЕПІАННОЇ Й КАМЕРНОЇ МУЗИКИ!

ЛЕСЯ ДИЧКО: МУЗИКА, МУЗИКА І ТІЛЬКИ МУЗИКА!

ЦУКЕРКА БАЖАНЬ