З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ДРУЗІВ!







9 червня відзначаємо найтепліше свято — Міжнародний День друзів, який присвячено дружнім відносинам між людьми. Свято стало дуже популярним попри те, що воно неофіційне. Вперше День друзів відзначили у США у 1935 році. Тоді американський Конгрес вирішив призначити першу неділю серпня Національним днем дружби.
Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Для того, щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати вірність і опору, яку нам надають ці люди, було створено міжнародне свято.
Цей день приурочений теплим стосункам між близькими людьми, а не дружбі у всьому світі. Різниця в тому, що існує ще День дружби, який відзначається 30 липня і присвячується дружнім відносинам між державами, національностями і культурами.
Історія створення Міжнародного дня друзів — невідома. Просто міжнародний соціум вирішив відійти від офіційності і створити свято для душі. Святкування було обумовлено тим, що, хоча б раз на рік, ми повинні показувати своїм друзям, наскільки вони важливі для нас, незалежно від політичних поглядів і різних життєвих ситуацій.

БАГАТО ПІСЕНЬ ТА ВІРШІВ БУЛО НАПИСАНО ПРО ДРУЗІВ ТА ДРУЖНІ ВІДНОСИНИ МІЖ ЛЮДЬМИ!

Дитячі пісні про дружбу

Недарма кажуть, найміцніша дружба — родом з дитинства. 

Пісні про дружбу з улюблених фільмів та мультиків

Дитячі фільми і мультики рясніють піснями про дружбу. Співаючи про головні якості друзів, ніжні голоси фантастичних персонажів щоразу наповнюють душу тихою, світлою радістю. Батьки поринають у босоноге дитинство, а малюки захоплено вдивляються в екрани телевізорів…
Улюблені мільйонами людей, перевірені роками або зовсім свіжі хіти про дружбу вкотре нагадають, як важливо цінувати справжніх друзів.
ТОЖ, ДОРОГІ НАШІ ДРУЗІ, КОЛЕГИ,  хай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров’я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття. Ваше життя – яскравий приклад того, як треба шанувати ДРУЖБУ І ДРУЗІВ. 
 МИ ВАМИ ПИШАЄМОСЯ! 
З ПОВАГОЮ КОЛЕКТИВ МУЗИЧНО-ТЕАТРАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІКТОР КОСЕНКО - ОСНОВОПОЛОЖНИК УКРАЇНСЬКОЇ ФОРТЕПІАННОЇ Й КАМЕРНОЇ МУЗИКИ!

ЛЕСЯ ДИЧКО: МУЗИКА, МУЗИКА І ТІЛЬКИ МУЗИКА!

ЦУКЕРКА БАЖАНЬ