СВЯТОСЛАВУ ВАКАРЧУКУ - 45!

     Сьогодні виповнюється 45 років українському музиканту, лідеру рок - гурту "Океан Ельзи", заслуженому артисту України Святославу Вакарчуку!



В 2014—2015  гурт провів всеукраїнський тур, приурочений його 20-річчю. 21 червня 2014 в рамках цього туру відбувся концерт у Києві на НСК «Олімпійський». Концерт тривав понад 3 години. Кілька композицій гурт відіграв у старому складі: Святослав Вакарчук, Денис ГлінінЮрій ХусточкаДмитро ШуровПавло Гудімов. Єдиним екс-учасником гурту, що не з'явився на сцені, був Петро Чернявський, котрий відіграв у гурті з 2005 до 2013 року. Цей концерт зібрав понад 70 тисяч відвідувачів і став наймасовішим концертом в історії України.


9 червня 2017 року «Океан Ельзи» в рамках свого світового туру «Без меж» виступив з концертом у прифронтовому Лисичанську.



21 січня 2019 року в Національній опері України відбувся благодійний концерт «Океану Ельзи» у супроводі оркестру «Віртуози Києва». Майже 4 млн гривень, зібраних з благодійних внесків за квитки на концерт, були передані родинам загиблих військових на Сході України через фонд " Народний тил".



Вітаємо з Ювілеєм, бажаємо творчих здобутків та натхнення!!!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІКТОР КОСЕНКО - ОСНОВОПОЛОЖНИК УКРАЇНСЬКОЇ ФОРТЕПІАННОЇ Й КАМЕРНОЇ МУЗИКИ!

ЛЕСЯ ДИЧКО: МУЗИКА, МУЗИКА І ТІЛЬКИ МУЗИКА!

ЦУКЕРКА БАЖАНЬ