З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗЕЇВ!

Шановні працівники музеїв !

Прийміть сердечні вітання з вашим професійним святом -  Міжнародним днем музеїв!  Цей день є приводом для підвищення обізнаності про те, наскільки музеї є важливими у розвитку нашого суспільства.  Саме в цих закладах займаються зберіганням  безцінних реліквій народу та ведеться велика наукова робота. Завдяки клопіткій і самовідданій праці колективу музейних  працівників підтримується духовний зв'язок часів, спадкоємність поколінь, примножується багатогранна спадщина минулого,  багатовікові традиції.


Ваша невтомна праця слугує благородній справі задоволення інформаційних, наукових та культурних потреб населення, забезпечує доступ все більшої кількості громадян до надбань світової цивілізації.
Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, родинного щастя, невичерпної наснаги, успіхів у праці в ім’я утвердження в суспільстві високих моральних засад, утвердженню гуманістичних ідей в суспільному житті.
У Житомирській області 2020-й оголосили роком Музею космонавтики, адже Музей космонавтики у Житомирі – єдиний музей в Україні, присвячений космічній тематиці.






https://www.vgolos.zt.ua/8-unikalnyh-muzeyiv-zhytomyrshhyny-yaki-varto-vidvidaty/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІКТОР КОСЕНКО - ОСНОВОПОЛОЖНИК УКРАЇНСЬКОЇ ФОРТЕПІАННОЇ Й КАМЕРНОЇ МУЗИКИ!

ЛЕСЯ ДИЧКО: МУЗИКА, МУЗИКА І ТІЛЬКИ МУЗИКА!

ЦУКЕРКА БАЖАНЬ